MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Sun Mar 26, 2017 1:51 pm



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Huh? by enocell
PostPosted: Mon Oct 23, 2000 1:46 pm 
Member

Joined: Mon Aug 21, 2000 2:01 pm
Posts: 44
Location: Kontiolahti, Finland
This is a long desert rally. It has some secret spots & roads to explore.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 24, 2000 12:48 am 
Member

Joined: Tue Mar 07, 2000 2:01 pm
Posts: 98
Location: Silicon Valley, Ca, USA
hmmmm strange thing when I mount this track my game doesnt start at all...I do a ctrl+alt+del and MTM2 is listed as running but it aint. This has happened a few times over the years with other tracks. Might be a conflict with something else Ive got mounted though..not sure. Ill unmount everything and try it again later today when I get home...gotta get out of here now Im running late


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 24, 2000 8:40 am 
Member

Joined: Tue Mar 07, 2000 2:01 pm
Posts: 98
Location: Silicon Valley, Ca, USA
Uh duh...can you say rookie move??...can you say too many tracks mounted??? hehehehe I was thinking this is the thing that happens when you have too many tracks mounted but I only had 90 at the time but then I looked closer and there sat ZoonPack and one of Alpine's packs so that put the count well over 100....DUHWEEEEEEEEEEHEHEHEHE. Anyway, nothing wrong with this track now Im gonna check it out.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group