MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Tue Mar 28, 2017 12:43 pm



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Track Probs :: CFP @ Kearney,NE by unknown
PostPosted: Fri Jul 21, 2006 12:36 am 
Member

Joined: Wed Jul 05, 2006 2:36 am
Posts: 6
I cant seem to get that new drag track CFP@Kearny to work right.The names splits in the ini after launching then my game tries to launch and errors over and over.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 21, 2006 12:49 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
I just tried and it worked.

http://mtm2.com/~tracks/details.cgi?t=4526

Used cowpod to mount, clicked save and launch and away it went. Worked in trackview too.

Note. Commas in file names are never a good thing, and the maker's name has been anonymized - we can do better than that around here.

[ edit ]

The comma was causing a problem when reopening the pod.ini file so I renamed the pod and reuploaded. Should be fine now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 21, 2006 2:37 am 
Member

Joined: Wed Jul 05, 2006 2:36 am
Posts: 6
Yep,works great now.Cool little track to,Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group