MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Wed Nov 14, 2018 7:03 am



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: TXX. How do you make a new one from TRAXX?
PostPosted: Wed Aug 11, 2004 9:45 am 
The Dog House
User avatar

Joined: Sun Apr 04, 2004 10:34 am
Posts: 620
Location: Vatican City
Can a Txx. be remade? Would LOVE to be able to redo some of my older tracks. I think a few could have been GREAT tracks.

_________________
Shoot for the moon.
Even if you miss you will land among the stars....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 11, 2004 11:03 pm 
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 19, 2001 2:01 pm
Posts: 693
Location: USA and Proud of it.
use c-pod or winpod to unpod all the files from your track's pod to some directory, then goto traxx and hit file->clone tracked track. and grab the sit file from the world subdirectory of the place you extracted all files to.

_________________
Keep on MTMing,
CH_2005
<a href="http://ch.mtm2.com/">Visit my site</a>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 12, 2004 8:41 am 
The Dog House
User avatar

Joined: Sun Apr 04, 2004 10:34 am
Posts: 620
Location: Vatican City
Well it sure was that easy, VERY nice that C-pod. Ch_2005 GREAT little program you have there Sir.

_________________
Shoot for the moon.
Even if you miss you will land among the stars....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 12, 2004 1:14 pm 
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 19, 2001 2:01 pm
Posts: 693
Location: USA and Proud of it.
thanx :) no prob.

_________________
Keep on MTMing,
CH_2005
<a href="http://ch.mtm2.com/">Visit my site</a>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 3:34 am 
Member
User avatar

Joined: Mon Nov 10, 2003 2:02 am
Posts: 163
Location: Belgium
I also need the txx back from one of my first tracks i ever made, Citadel Namur.

However, when i try to use winpod i get a lot of Bad texture art and Bad model model. When it comes out i just have a all the mountains but everything is black.
I also tried that c-pod but it gives me the same problem.

I made that track with traxx 1.4. But now i only have traxx 1.5. Can that be the problem ?
Help pls... [;)]

Is it possible that i need all those bin and art files and whatever in my traxx folder ? I have no idea lol.

_________________
I love motorsports, because for soccer, basketball, tennis, golf, ... you only need 1 ball


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 4:38 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 11
I just tried and the ckbox raw file doesn't look so great but you just have to extract another track to fix that, or unzip the first item here to your art folder.

http://cownap.com/~mtmg/models/Mtm2/chkpnts2.html

Anyway, here's your txx
<ul><li><a href="http://mtm2.com/~tracks/beta/citadel_namur2.zip">citadel_namur2.zip</a></li></ul>
I used traxx 1.4 to make it in case you wanted to continue that way, but it should work fine regardless of which version you use... and to tell the truth, I think you're better off with v1.5


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 5:02 am 
Member
User avatar

Joined: Mon Nov 10, 2003 2:02 am
Posts: 163
Location: Belgium
thnx Phin

_________________
I love motorsports, because for soccer, basketball, tennis, golf, ... you only need 1 ball


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group