MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Sun Apr 30, 2017 4:02 am



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Editing track textures.
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 1:26 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
I'm trying to edit the floor textures in the RCA dome drag, but whenever I click on the floor the texture I've selected won't paste onto the tracks :?

Any suggestions?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 1:28 pm 
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 03, 2002 2:01 pm
Posts: 496
Location: carmel, california, usa
Do you have the "paint mode" checked on the far right side of the traxx window?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 1:35 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
Yes, it's checked, and width and height are set to 1.
Or is it just not possible to edit a complete tracks textures?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:10 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
If you can change a model, you can edit the texture. In the texture box, make sure you have the texture selected that you want to paint.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:14 pm 
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 03, 2002 2:01 pm
Posts: 496
Location: carmel, california, usa
Are you trying to take the entire texture and paste it somewhere else? If so, you can't copy and paste into a new track, you have to load the textures and place them one by one.

If you're trying to copy it and paste it somewhere else on the track, then you can hold down shift(i think you have to uncheck paint mode) and select one corner and select the opposite corner to copy the entire texture.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:19 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
I want to repaint the floor of the RCA Dome drag.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:39 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
white2098 wrote:
you can't copy and paste into a new track, you have to load the textures and place them one by one.


If you save the area as a 'pattern' you can paste into a new track and traxx will load the textures for you ;-)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 3:42 pm 
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 03, 2002 2:01 pm
Posts: 496
Location: carmel, california, usa
...wow, i really wish i knew that sooner phin!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 2:28 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
How do you copy the area and save it as a pattern?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 2:36 pm 
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 03, 2002 2:01 pm
Posts: 496
Location: carmel, california, usa
Under the view tab click on patterns so the box pops up(where you open the textures/models windows). Highlight the area of the track you want, copy it, then paste it in the patterns window and save it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 2:58 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
How do you paste it into the new track? The "paste area" option is greyed out.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 3:03 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 1:42 pm
Posts: 614
Nevermind, done it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group