MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Sat Jul 22, 2017 9:49 am



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: S.O.S.
PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:16 am 
Member

Joined: Mon Oct 18, 2010 7:19 pm
Posts: 3
Hey I'm having the same problem (objects/changes there when creating but not showing up when running) with my Traxx (among a few other problems). Trying to teach myself the basics of level designs, hoping to do it for a job. lol dunno how much success I'll have if I can't even figure this out :/

But hey if anyone is around who can help figure this out please post and let me know. I checked my pod.ini file and its pristine, file names and count are 100%. Got a feeling there's some silly toggle or something in an option that turns objects on and off or something? Blind guessing, anyway thanks in advance guys.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 20, 2010 2:17 pm 
MTM2 Engineer
User avatar

Joined: Fri Oct 10, 2003 6:19 pm
Posts: 1272
Location: ValparaĆ­so, Chile.
hey,

- what OS are you running?

- do you save multiple versions of your track POD file?

- do you have "show file extension" on windows explorer enabled?

there's no switch for objects in game btw. What you see is what u get. Except for purple boxes and animation controls.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group