MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Wed Sep 19, 2018 3:42 pm



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: multi models
PostPosted: Wed Jan 29, 2003 2:17 am 
Member

Joined: Fri Dec 06, 2002 2:01 pm
Posts: 46
Location: Albany,OR-USA
Iam making a bridge out of 7 cuesticks that i made for my track. I translated and inserted them together. But trucks fall thru inbetween the sticks. I thot by mergeing them this way i would have a single surface face to drive on and a single model. I made so the larger end over laps each other. Hoping doing this would save me from adding a purple box under them is there a nother way?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 29, 2003 2:25 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 11
> But trucks fall thru inbetween the sticks.

Your truck or the computer trucks?


edit. What happens when you set the type to "barricade" instead of "default"? I used a trick on alpine's track where I set a wall to no-collide and then set a box to default. The aim was to have computer trucks so they could drive through it but racers could not. It worked. One time I accidentally set the box to barricade and the computer trucks could no longer go through.

<font size=1>Edited by Phineus (29-01-2003)</font>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 29, 2003 2:46 am 
Member

Joined: Fri Dec 06, 2002 2:01 pm
Posts: 46
Location: Albany,OR-USA
Hmm ok ill try that thx! that was fast man just posted few mins ago


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 29, 2003 2:55 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 11
Let us know how it turns out.

> that was fast

I was here <font size=+2 face=Wingdings>J</font>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 05, 2003 2:33 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Feb 26, 2000 2:01 pm
Posts: 0
> "One time I accidentally set the box to barricade and the computer
trucks could no longer go through."

Now that is an interesting tidbit.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 05, 2003 9:38 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2001 2:01 pm
Posts: 1305
Location: Lost in Translation
Quote:
Now that is an interesting tidbit.


I remember a long time ago when i was trying to make the dern computer trucks go through the purple box. That was back when i started doing tracks. They always kept crashing in the invisible wall. I think it was on barricade too... all i know is that when i switched to default it worked ok.

------------------
"In my restless dreams, I see that town, Silent Hill..." - Mary, Silent Hill 2


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group