MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Mon Jun 18, 2018 5:39 pm



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: MIssing Models
PostPosted: Sat Apr 12, 2003 4:28 pm 
Member

Joined: Wed Feb 12, 2003 2:01 pm
Posts: 16
Location: Arlington, TX
I d/l a set of houses, church and etc. by winterkill. I extracted them properly into thier designated folders (bins and Raw/act). But when i go to insert them into Traxx they are blank. Thus causing an error. Does anyone have an idea why the models are doing this?
I know this isn't exactly a Bin Edit question. But some where in the same ball park lol. :) Thanks

------------------
I'm not a maniac, I just portray one on the track.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2003 9:21 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 11
Those models have been used many many times. The first things I'd do is triple check you have the correct art and models folders. If that still looks good, which models is it happening with? All of them?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 13, 2003 2:06 am 
Member

Joined: Wed Feb 12, 2003 2:01 pm
Posts: 16
Location: Arlington, TX
Did that. Yeah seems to be every model. It also created a MOdel folder inside the previous models folder. Same with the Arts folder. I fixed that but still nothing. :(

------------------
I'm not a maniac, I just portray one on the track.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 13, 2003 2:42 am 
Member

Joined: Wed Feb 12, 2003 2:01 pm
Posts: 16
Location: Arlington, TX
Alright. It's fixed. I just deleted and created new folders. Works ok now.

------------------
I'm not a maniac, I just portray one on the track.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 13, 2003 2:50 am 
easy company
User avatar

Joined: Tue Feb 29, 2000 2:01 pm
Posts: 2018
I just dl'ed the set and had no problems..

Which error message do you get?

from what you've described it sure sounds like an art directory issue to me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 13, 2003 4:20 am 
Member

Joined: Wed Feb 12, 2003 2:01 pm
Posts: 16
Location: Arlington, TX
yeah. That is what it was. It had the Raw/act in the folder. I suppose it just wasn't picking it up. I'm not exactly sure. Everything works now. I suppose there was just some kinda conflict.

------------------
I'm not a maniac, I just portray one on the track.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group