MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Tue Sep 26, 2017 9:37 am



Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Binedit Problem
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 11:43 pm 
Member

Joined: Thu Oct 11, 2007 7:26 pm
Posts: 52
I just got a new ATI Radeon graphics card, and, for some reason, when I open a bin file on binedit, the textures are mapped in a really weird and completely random way. The graphics card does not affect the game, however. What is wrong with Binedit?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 11:50 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
If I had to guess, I'd say the paths are wrong in preferences. Triple check the paths are correct and the files on the hard drive are in the right folders.

It's also possible something over wrote the files you want to use.

Does it happen on all models, or just one?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 12:00 am 
Member

Joined: Thu Oct 11, 2007 7:26 pm
Posts: 52
I'd say the paths are wrong in preferences: Nope, they're correct.

It's also possible something over wrote the files you want to use: Well, the actual textures are fine from what I can see in the texture normalizer. I used that to look at them to see if it was them that was messed up.

Does it happen on all models, or just one: All, but some texture mapping problems are more minor than others.

EDIT: Does this mean I have to reinstall Binedit?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 12:13 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
> Does this mean I have to reinstall Binedit?

You never have to reinstall binedit (or traxx, or cowpod, or cpod, or etc).


Can you show us a screen shot of what a model looks like? It's highly unlikely it's a graphics card renderer problem. You never know, of course, but it's not likely.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 12:26 pm 
Member

Joined: Thu Oct 11, 2007 7:26 pm
Posts: 52
Sorry about it taking so long.

<center>
<a href="http://i303.photobucket.com/albums/nn140/mtm22008/Shot16edited.jpg"><img src="http://i303.photobucket.com/albums/nn140/mtm22008/Shot16edited.jpg" width="600"></a>
click for full size
</center>

Please note I have not touched the mapping on this model.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:01 pm 
easy company
User avatar

Joined: Tue Feb 29, 2000 2:01 pm
Posts: 2018
It looks like a raw file from another digger with the same name rearranged the mapping for you.

which digger is that? so I can dl and see if I get the same results.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 19, 2008 11:16 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Jul 19, 2008 8:28 pm
Posts: 44
Location: Santiago, Chile
Malibu350 wrote:
It looks like a raw file from another digger with the same name rearranged the mapping for you.

which digger is that? so I can dl and see if I get the same results.


...And after three months nothing happened...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 20, 2008 12:36 am 
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 03, 2002 2:01 pm
Posts: 496
Location: carmel, california, usa
Corpse_Razer wrote:
Malibu350 wrote:
It looks like a raw file from another digger with the same name rearranged the mapping for you.

which digger is that? so I can dl and see if I get the same results.


...And after three months nothing happened...


ok?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group