MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Mon Jan 22, 2018 10:43 pm



Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5   
Author Message
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Sun Apr 16, 2017 3:44 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2001 2:01 pm
Posts: 1202
Location: Lost in Translation
Yeah I suspect it might have something to do with that.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Tue Jul 18, 2017 11:26 am 
Member
User avatar

Joined: Fri Jun 03, 2016 9:09 pm
Posts: 152
So, something I just learned, but this is just with Fraps...If I select Direct3D as the render, any resolution it won't matter, you'll just get a black screen with sound if you try to record Direct3D. But, if you record 3DFX with Fraps, it will work. (Like I said though, that's just with fraps. Also, you can also record the gameplay fine with Shadowplay before you even start playing no matter the render I think, because I just recorded gameplay of Direct3D with Shadowplay 1600x1200 Direct3D and it recorded fine..

Not that any of this is actually important lol, just useless information to note.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 1:21 pm 
Member
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2001 2:01 pm
Posts: 1202
Location: Lost in Translation
It's good for people to know.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Mon Nov 27, 2017 5:06 am 
Member
User avatar

Joined: Fri Jun 03, 2016 9:09 pm
Posts: 152
(haha by the way think I had that seizure tonight....don't know what happened but I did mention having seizure aura coming over Discord, the aura was from music I was listening to, not because of us talking)

but anyway, about the 2nd rumble in, for no apparent reason, about halfway through the rumble (somewhere like 5:00-5:10 remaining on the pit board), the game just minimized off the screen for no reason. nobody messaged me, no other programs interfered. Facebook wasn't open, I didn't hit any keys on the keyboard.. nobody joined the game, I was like "what the?", so I opened it back up via task bar to continue the rumble, and (it was rendering in software mode...) pressed F4 to start it rendering again. Reminder I'm in windows 10 and the game is on 1920x1080 and when you run the beta that hard you need the graphics SLI enabled for the beta to get good frames, so just my guess when you run the beta that hard it can't run it for that long before the rendering crashes??? I dunno what happened, but if that were the case I would think it would just bump it to software mode and not completely minimize the game..I dunno what happened, it was probably something else. It's happened before once or twice when we play but it usually doesn't happen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Mon Nov 27, 2017 5:24 am 
Member
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2001 2:01 pm
Posts: 1202
Location: Lost in Translation
Might be windows update related. It has a tendency of minimizing my other games too.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Mon Nov 27, 2017 5:38 am 
Member
User avatar

Joined: Fri Jun 03, 2016 9:09 pm
Posts: 152
It might be, see, I just came back on here to edit my post lol but you just posted...see...my computer is still not at its "potential", apparently it's 'bottlenecking' at the SLI bridge so I just ordered a https://www.geforce.com/nvidia-sli-bridges for it..


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Mon Nov 27, 2017 7:37 pm 
Member

Joined: Sun Mar 01, 2015 4:34 pm
Posts: 37
NiteMares2k16 wrote:
It might be, see, I just came back on here to edit my post lol but you just posted...see...my computer is still not at its "potential", apparently it's 'bottlenecking' at the SLI bridge so I just ordered a https://www.geforce.com/nvidia-sli-bridges for it..


Get a High-Bandwith Bridge(the LED one says is better but idk this one) to solve this problem, I've seen a lot of videos about this, and I can tell you sometimes is annoying and confusing this things

Edit:

Check this part of the video(idk if you want to check the whole video) about SLI bridges https://youtu.be/A91BPapLK38?t=3m21s


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MTM2 Beta Patch 0.37 (SandCastle hotfix)
PostPosted: Wed Nov 29, 2017 6:14 pm 
Member
User avatar

Joined: Fri Jun 03, 2016 9:09 pm
Posts: 152
I know...'allegedly' they just want my money, but I want it to shut up about it and just do the full performance.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5   


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group