MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Sun Dec 10, 2017 10:53 pm



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: bad textures
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 5:46 pm 
Member

Joined: Fri Oct 10, 2008 5:22 pm
Posts: 34
it seems that whenever i close and reopen a saved traxx file, all of the models say error "bad texture" and delete. being im new to this, is this an old problem? being im new to track making.... yes i have the extensions unhidden....its just the models and textures ...the others are fine... again is thsi is an old problem that is fixed and im unaware of or a reacurring problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 6:00 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
I've already answered this on the dragger's forum.

chad4208 wrote:
PG wrote:
Try this

http://cownap.com/~mtmg/folderoptions.shtml
http://cownap.com/~mtmg/folderoptionsxp.shtml

Unfortunately, you'll have to take any models out, save the txx, close traxx, reopen traxx, then put the models back in. But once done, you won't have to do it again.


doesnt quite work...

Yes it does work.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 7:53 pm 
Member

Joined: Fri Oct 10, 2008 5:22 pm
Posts: 34
we have a misunderstanding on this man. you were referring to one thing, i thought you were referring to something else and it didnt work because of another, unrelated problem which i figured out after that. again sorry...




EDIT0---u know what? i was using 1.4 version 1.5 fixed that problem...it caused another one....but i know how to fix it... :/ but i hope u got my pm explaining our miscommunication....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 10:50 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
v1.5 "should" fix the file extension problem.

When I said delete them, I meant remove them from the track. You do not have to delete them from the hard drive. Also, just to be perfectly clear, you have to put all the files in the proper folder. For example

ACT and RAW files go int he ART folder.
BIN files go in the MODELS folder.

When the files are in the wrong place, you can expect things to go wrong.

And yes, don't put them in any old ART and MODELS folders. They have to be in the ones you set in Traxx options.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 12:07 am 
Member

Joined: Fri Oct 10, 2008 5:22 pm
Posts: 34
weird thing is...it only affected the malibu models... *slaps head* as in i had the textures in the folder set in options but not the models...yet half the models still worked, and the ones that didnt were specific to one website... thats just weird...not to mention confusing.... so you can see where i was lost... but all fixed now... thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 11, 2008 12:25 am 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
So you got it now? Good news!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group