MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Sun Oct 22, 2017 4:57 am



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Run Time Error 75
PostPosted: Wed Jun 22, 2005 5:06 pm 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
i took the body off of Slicks Gun Slinger 3 and it loads into C-POD fine. But after i renamed it and painted and renamed one of the RAW files i cant change it. When i type in the new name and press enter it says Run Time Error '75"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 22, 2005 11:50 pm 
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 19, 2001 2:01 pm
Posts: 693
Location: USA and Proud of it.
check to see if the file is readonly.
if it is then c-pod wont be able to rename the texture.
also make sure u have the newest version of c-pod (help menu)

_________________
Keep on MTMing,
CH_2005
<a href="http://ch.mtm2.com/">Visit my site</a>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 12:03 am 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
how would i know if it is readonly? I have the newest version of C-POD though. I opened the gun slinger pod file into C-POd and clicked save as BMP for the raw file. I changed the name and then went a painted it. Reduced the color and saved it. Then i converted it to a RAW file.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 9:34 am 
Member
User avatar

Joined: Thu Jun 12, 2003 4:58 pm
Posts: 108
Location: USA
Quote:
how would i know if it is readonly?


Right click on the file, select Properties. Look at the bottom, there should be a checkbox then it will say Read-Only. If the box is checked, UN check it and then Click APPLY then click OK.

_________________
TEAM XTREME
------XFA-----
Team Captain


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 10:14 am 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
The box next to read-only was un-checked.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Run Time Error 75
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:14 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
g8torsbizktai20 wrote:
When i type in the new name and press enter it says Run Time Error '75"


How long is the texture name?

No spaces allowed

Did you spell it correctly, no mistakes?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:24 pm 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
i know i didnt spell it wrong. The name of the file is THRASHER1.RAW


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:34 pm 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
sorry i bothered you guys it works now for some reason but i still dont know what i did wrong at first. :?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 04, 2005 11:07 pm 
Member
User avatar

Joined: Wed May 25, 2005 8:37 pm
Posts: 201
Location: Orlando
I didnt wanna start a whole new topic but now i have another problem with C-POD. Whenever i click view image in full color i get Run-Time error "76" Path Not found.

_________________
http://www.geocities.com/nxtmphelps/
PMTR sign up!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group