MTM2.com

A forum for mtm2 discussion
FAQ :: Search :: Members :: Groups :: Register
Login
It is currently Wed Nov 22, 2017 12:49 am



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: I have a question
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 9:43 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 3:50 pm
Posts: 79
I'm using this tutorial http://cownap.com/~mtmg/repaint/index.shtml


I just finished the replacing part and now I am making the pod. I open the TRK file in C-Pod and it says: Error: File Missing, ART/TRUCK1, 2, 3, 4. I'm using Cale's 07 Chevy. It doesen't says if I'm missing the RAW or ACT. And I have renamed all of both. Any help?





(I'm not saying the name of the truck because I want it to be a surprise [:P])


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 9:56 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
Did you edit the TRK file 'before' you opened it in copd?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 10:15 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 3:50 pm
Posts: 79
Yep


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 10:51 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
> It doesen't says if I'm missing the RAW or ACT.

Let's assume both.



> File Missing, ART/TRUCK1, 2, 3, 4.

Ok, this is what happens when you open a trk file. Cpod searches the trk file to find the truck bin, the tire models, the axle, the light textures, and the sound files. Then it searches the bin files for the textures they require. When the list is complete, it looks for the files in the appropriate ART, MODEL, SOUND and TRUCK folders. If something isn't there, it kicks out the error. The question is, why might something not be there? There is two answers. Either the files are not in the proper folder (which happens often) or the bins do not indicate the proper texture files (which happens sometimes). So what you have to do is back track your work and find out where something is missing. Are all the files in the correct folders? If not, put them there. If yes, then check the bin files to make sure what textures they require and then put them in the proper folders.

That help?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 12:44 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 3:50 pm
Posts: 79
Sorry for the late response. But yes. I did all that. Now I'm maing a new truck, and podded it and this showed up. What is it? Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 3:28 pm 
Member
User avatar

Joined: Fri Jul 06, 2007 2:00 pm
Posts: 233
im no expert but it seems either yer texture is too smale or too large or you didnt decrease the color depth to 256 collours if that checks out then ignore this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 4:06 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 3:50 pm
Posts: 79
The color is right, or I wouldn't be this far.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 4:18 pm 
Glow Ball
User avatar

Joined: Tue Feb 02, 1999 7:00 pm
Posts: 8
The texture is not in the pod.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 25, 2008 4:20 pm 
Member
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 3:50 pm
Posts: 79
Oh


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group